Op de werkplek kan je alles vrij eenvoudig maken voor je bezoek en hou je de werkplek ook veilig met de bezoekersregistratie. Heb je een vergadering ingepland dan worden de afspraken bijeengebracht in de Pronestor Visitor. Met dit systeem kan je dan gelijk zien wanneer je bezoek al is aangekomen. Je krijgt er ook een automatische melding van.

Registratie voor de bezoekers

Bij zakelijke vergaderingen zijn de eerste indrukken heel erg belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat je bezoek op een correcte manier wordt behandeld bij aankomst. Hoe je je bezoekers behandeld is vaak bepalend voor de waarneming van je organisatie. Wanneer je de Pronestor Visitor gebruikt heb je een uitgebreid overzicht van de bezoekers. Op deze manier hou je de werkplek veilig en bespaart het programma je ook veel tijd.

Innovatieve bezoekersregistratie

Met de Pronestor Visitor heb je ook een goed overzicht van de bezoekers in het verleden, nu en in de toekomst. Heb je vergaderingen gepland zullen de afspraken opgeslagen worden in de Pronestor Visitor. Je krijgt dan gelijk een overzicht van de bezoekers en krijg je een automatische melding wanneer de mensen al zijn gearriveerd. Ook heb je de functie ‘Reporting’ en kan je zien wie een bepaalde persoon heeft ontmoet en waar de ontmoeting heeft plaatsgevonden. De Pronestor Visitor kan verschillende invoerpunten op verschillende plaatsen afhandelen.

Hou je mobiel in de gaten

Voordat de vergadering begint dan krijgen je bezoekers nog een routebeschrijving naar je werkplek. Ook krijgen ze een instapkaart. Op deze manier kunnen ze via een makkelijke scan met nu smartphone inchecken. De actieve QR-code maakt het inchecken mogelijk in een paar seconden en krijgen je bezoekers ook een naambadge. Wanneer je bezoekers binnenkomen dan je hen dan ook toegang geven tot je wificonnectie.

Hou de werkplek veilig

Met de bezoekersregistratie van Pronestor Visitor kan je de bezoekers al voor de vergadering begint en ook nadat ze zich hebben geregistreerd informatie verschaffen over het beleid dat in jouw organisatie wordt gehanteerd. Je weet precies wie komt, wanneer ze arriveren, wanneer ze vertrekken en moet ze allemaal gesproken hebben. Ook de receptie en de bewakers kunnen precies zien wie zich op het terrein begeeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in