Nescafé staat bekend als een van de grootste koffiemerk ter wereld. Nescafé is een samen voegsel van Nestle + Café. Nescafé is als sinds de jaren dertig bezig met het produceren van oploskoffie. De koffie is gevriesdroogd waardoor het een langere houdbaarheidsdatum heeft dan de normale koffie. Dit idee is ontstaan in Brazilië toen er rond de jaren dertig heel veel koffie werd geproduceerd. Nescafé was de mening toegedaan dit op te lossen en ontwikkelden ze een manier om de koffie te conserveren. Op deze manier was de koffie heel lang houdbaar en konden ze veel meer mensen bereiken.

De groei van het assortiment van Nescafé

Vanaf de opstart van Nescafé in de jaren dertig, heeft het bedrijf een behoorlijke groei meegemaakt en is hun productenlijn heel snel gegroeid. Vroeger werd er alleen koffie geproduceerd maar nu kan je in enkele tellen ook andere heerlijke koffie maken met verschillende smaken.  Denk daarbij aan cappuccino of caffe latte. Ook hebben ze in 2006 het Dolce Gusto systeem gelanceerd. De Dolce Gusto machine van Nescafé was bedoeld om het voor mensen makkelijker te maken om koffie te zetten maar ook chocolademelk of thee. Nescafé heeft de expertise in huis om verschillende koffiespecialiteiten te ontwikkelen waarin je zeker je eigen favoriete smaken kan vinden die voldoen aan al je wensen voor wat koffiedrinken betreft.

Verschillende smaken – Nescafé Grande

Met de de Nescafé Grande kan je genieten van een heerlijke grote kop koffie die gemaakt is van Arabica bonen die mild gebrand zijn. Je krijgt een smaak van heerlijk fruit en is echt precies wat je nodig hebt wanneer je een heerlijke kop koffie nodig hebt met een aromatische geur en smaak.

Nescafé Espresso Intenso

Met de Nescafé Espresso Intenso krijg je koffie met een geurige en intense espresso. Het heeft een fluweelzachte textuur die afkomstig is van de donker geroosterde Robusta en Arabica koffiebonen. Met deze koffie kan je in de morgen en in de avond genieten. Hoe dan ook je krijgt een kop romige espresso zoals alleen de echte espresso kenners kunnen waarderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in