Haast alle kinderen zijn bekend met de tekenfilm van Peppa pig, het vierjarig varkentje dat vele avonturen beleeft met haar familie en vriendjes en vriendinnetjes. Vele peuters worden heel erg enthousiast wanneer ze weer eens een keer op de tv komt. Waarom niet hun fantasie te prikkelen om ook de Peppa pig speelgoed in huis te halen.

Verschillende soorten leerzame Peppa pig speelgoed

De kinderen zullen heel erg blij zijn wanneer ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen met de Peppa pig speelgoed. Al spelenderwijs kunnen ze heel veel leren van Peppa Pig

Peppa Pig – Magical Parade Floats

De kinderen zullen al heel veel plezier beleven met de Peppa pig Peppa’s Magical parade. Je krijgt er drie drijvers met een zitplaats voor elk figuurtje. Je krijgt er een toverstokje bij waarmee de kinderen de leider zijn van hun eigen parade. Aan het toverstokje zit een infraroodtechnologie die als de parade kan volgen. Deze parade set is ook in staat om liedjes te spelen uit de tv-show. Met deze Peppa pig speelgoed wordt spelen dubbel zo leuk.

Peppa Pig- Grandpa’s boat

De boot van de opa van Peppa pig is ook heel populair binnen het assortiment van Peppa pig speelgod. Aan de boot van opa zijn ingebouwde wielen bevestigd waardoor je deze makkelijk over de vloer kan rollen. Met de boot krijg je Peppa pig’s broertje George mee compleet met piratenhoed. Met deze set hebben de kinderen alles wat ze nodig hebben om hun fantasie te gebruiken om verschillende avonturen te beleven.

Peppa Pig – Family Motorhome

Veel peuters zullen het reuze gezellig vinden om te spelen met de camper van Peppa pig en haar familie. Aan deze camper zijn heel wat leuke snufjes verbonden. Druk je op het stuur dan hoor je de muziek van de Peppa pig show. Ook kunnen ze camper veranderen in een RV speelset met verschillende etages. De familie kan bijvoorbeeld koken in hun verplaatsbare keukentje ze kunnen ook in de buitenlucht genieten van het kampvuur. Andere accessoires die erbij komen zijn bijvoorbeeld twee fietsen, twee stoelen en een toiletje. Na het spelen kan alles in de speelset worden opgeborgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in