Wie vindt het nou niet leuk om de leukste games te spelen op de PlayStation 4. Zeker weten dat zowel jong en oud genieten van de leukste en spannendste games op de nieuwe PlayStation 4. De PlayStation 4 is al sinds 2017 te koop, is heel erg populair en voldoet aan alle wensen van elke speler. 

Nieuwe game ervaring

De PlayStation 4 heeft nu super goede graphics. Deze zorgen voor een betere en realistischere game ervaring. Je hebt ook de shared game experience waarbij je je geleverde gameprestaties kan delen met anderen. Je hoeft maar een knopje te drukken en je game vrienden en familie kunnen samen met jou genieten van je favoriete game. Ook kan je met hen een uitdaging aangaan om samen met jou ook mee te doen. Je hebt ook beschikking over de PlayStation4 second screen. Dat wil zeggen dat je je PlayStation 4 kan verbinden met je laptop en zelfs met je smartphone. 

Ga online

Met de PlayStation 4 kan je ook online gaan en games spelen met spelers die zich overal ter wereld bevinden die ook een PlayStation Plus abonnement hebben. Bij dit abonnement krijg je elke maand ook nog leuke games erbij. 

Mooi ontwerp

De PlayStation 4 is heel stijlvol ontworpen. De PlayStation 4 komt in de kleuren zwart en wit. Het heeft ook een afmeting van ruim 30 bij 30 centimeter. Het is dus best wel klein waardoor het overal geplaatst kan worden in de woonkamer of slaapkamer en neemt helemaal geen ruimte in beslag. 

Uitgebreide collectie games en accessoires

Om te genieten van de PlayStation 4 is er een uitgebreid assortiment aan games waaruit je kan kiezen. Voor iedereen is wel de juiste game te vinden. Het maakt niet uit welk genre je uitkiest je vindt er zeker eentje waar je helemaal gek van wordt. Van jong tot oud kan er een favoriete game vinden. Behalve de games heb je voor de PlayStation 4 verschillende soorten accessoires. Je kan kiezen tussen verschillende soorten gadgets en andere accessoires. Zo heb je verschillende soorten controllers of de Logitech G29 Driving Force PS3/PS4 voor nog meer speel plezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in